edwarde 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2016 Witam. Posiadam serwer VPS windows do którego dokupiłem IP. Na podstawowym IP mam odpalony program, a na tym nowo dokupionym chce postawić drugi. Jak mam tego dokonać? Czy jest to możliwe?Z góry mówię że odpalenie dwóch na jednym IP odpada! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murgal 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2016 Masz dwa interfejsy sieciowe? Jeśli tak, ForceBindIP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edwarde 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2016 Tylko jeden Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lord101 18 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2016 pokaż: ifconfig Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariaczi Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2016 W tym programie, w jego konfiguracji jest możliwość ustawienia IP? Aplikacja pozwoli uruchomić się więcej niż jeden raz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edwarde 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2016 (edytowany) pokaż: ifconfig Rozumiem że chodziło o ipconfig (Plik w załączniku Program nie ma opcji ustawienia IP. Tak program można uruchomić więcej niż raz ipconfig.txt Edytowano Sierpień 12, 2016 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2016 http://www.howtogeek.com/51741/how-to-quickly-add-multiple-ip-addresses-to-windows-servers/ Tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edwarde 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2016 Nie rozumiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach