YuuiOut 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2016 Witam poszukuje panelu płatnego do zarządzania serwerami vps , który będzie stawiać na dedyku serwery vps i będzie można nimi zarządzać , prosze o listę owych panelów abym mogł je oglądnąc i wybrać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vjdj 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2016 Proxmox Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2016 virtualizor solusvm vmmanager Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
YuuiOut 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2016 @strefapc virtualizor tak wiem widziałem fajnie to wyglada jednakże nie widziałem tam możliwości platności tzn doładowan i nie wiem czy po prostu sam musze napisać płatności czy gdzies tam to jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2016 @strefapc virtualizor tak wiem widziałem fajnie to wyglada jednakże nie widziałem tam możliwości platności tzn doładowan i nie wiem czy po prostu sam musze napisać płatności czy gdzies tam to jest Potrzebujesz panelu do vps-ów czy billingowego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
YuuiOut 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2016 no fajnie aby to też było zawartę ale jeżeli tak nie będzie to nie widzę problemu bez bilingu. Tylko który najbardziej sie oplaca ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2016 Do billingów musisz mieć inny panel. WHMCS polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spoofy Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2016 SolusVM + WHMCS + ewentualnie moduły od modulesgarden to jest to czego szukasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furek 37 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2016 lub boxbilling Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2016 BoxBilling dawno nie aktualizowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lindsey 19 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2016 BoxBilling dawno nie aktualizowany ale darmowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach