szirok 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2006 Google nadal prowadzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MacRusher 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2006 sorry że się wetne, fajnie że dzielicie się newsami, ale może zróbcie coś żeby strona się wyświetlała pod opera? nie chce mi się za każdym razem przechodzić na FF żeby coś przeczytać ;/ jak ktoś z hostingowa potwierdzi odczytanie tego postu to prosze o wykasowanie. To takie otwarte PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draye 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2006 @MacRusher - dzieki za informacje. Postaramy sie jak najszybciej rozwiazac ten problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2006 Przecież działa pod operą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2006 Mi także działa pod Operą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2006 A po kiego?? Przecież Opera to syf, IE 4ever! (dobra, to była prowokacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guci0 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2006 Czesc, Opera - wszystko smiga, @MacRusher - "za***isty" avatar, powiedz jaka widzisz alternatywe. Czy tylko idziesz za trendem? Pozdrawiam Pawel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2006 Właśnie odwiedziłem strone główną WHT pod operą, i faktycznie prawy blok sie sypie troche i stopka takze przeskakuje na prawo - na poczatku myslalem ze chodzi o strone hostingowo.pl Czy inni tez widza ten blad ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach