Lindsey 19 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2016 Do oceny strona wykonywana dla pielęgniarek zajmujących się stomią. Jak Wam się podoba, piszcie i oceniajcie. Technologie: Standardowo już AngularJS i Semantic UI. Adres strony https://pielegniarka-stomijna.pl Strona główna Strona Oferty: Strona O nas: Podstrona Kontakt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kovalsky 22 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2016 (edytowany) Koniecznie zmniejsz rozmiary zdjęć (długo się ładują za pierwszym razem). Na dole na głównej linki "i Więcej" nie działają. Poza tym jak dla mnie jest ok. Edytowano Sierpień 9, 2016 przez kovalsky (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redzio 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2016 Popraw literówkę "Nasza Oferta" a jest Nasza Ofera. Poza tym dla mnie strona bardzo przeciętna, jakoś specjalnie mnie nie zachwyciła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2016 IMO zdjęcia pielęgniarek nieco za duże, wagowo też mogłyby być mniejsze. Reszta ok, czytelnie, prosto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murgal 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2016 Nie działają przyciski zobacz więcej. (Safari), MacOS Sierra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2016 Fuj. Weź wywal te zdjęcia w "Nasza oferta" bo myślałem że mnie coś trafi. Na takie strony nie wchodzę bo to obrzydliwe dla mnie Na takie strony się wchodzi żeby coś zobaczyć np. ofertę, kontakt, mapkę czy adres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lindsey 19 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2016 Ja dałem inne te co są to już klient chciał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2016 Weź go uświadom bo naprawdę jak tylko się załadowały to kliknąłem X Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach