Mezir 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2016 Witam, szukam jakiejś firmy hostingowej w której mógłbym przetestować serwer z Windows. Potrzepuję go na 24h do testowania aplikacji. Znacie jakieś formy hostingowe świadczące test? P.S. Nie wysyłajcie eXone.pl, bo z tego co wiem mają tam jakieś ograniczenie. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
devon 50 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2016 https://cloud.google.com/ - 300$ na 60 dni. Gotowe obrazy z windows - gotowa konfiguracja pod zdalny pulpit. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mezir 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2016 Testowy, za darmo lub coś do 10zł na 24 godziny. Nie chcę na dłużej ponieważ to będzie mijać się z celem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
devon 50 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2016 (edytowany) A umiesz czytać ? Google oferuje 300$ ZA DARMO na pierwsze 60 dni. Starczy ci to na 16 rdzeniową maszynę na miesiąc z dostępem do pulpitu zdalnego. Masz skonfigurowane gotowe obrazy, tylko się połączyć, pobrać plik i przez RDc połączyć się do pulpitu. Całość konfiguracji - 3 kliknięcia w panelu. Jeszcze można zmieniać hasła z panelu ... Zanim pobawisz się w administratora to czytaj co dostajesz. https://cloud.google.com/free-trial/ ... Edytowano Sierpień 2, 2016 przez devon (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mezir 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2016 Znalazłem już odpowiednią ofertę serwery na godziny w arubacloud oraz ovh, co do google to nie potrzebuję serwera na 60 dni jak wspomniałem w pierwszym poście. Temat można zamknąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2016 Gdyby jeszcze było potrzeba, z tego co wiem na www.webh.pl można przetestować z rabatem 90% dowolny serwer z Windowsem wpisując kod WIN_START podczas zamawiania. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzejkob 9 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2016 (edytowany) [...] na www.webh.pl można przetestować z rabatem 90% dowolny serwer z Windowsem wpisując kod WIN_START [...]. Już po promocji 90%. Edytowano Sierpień 3, 2016 przez Dzejkob (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach