Gość Roothek Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2016 Witam, ma może ktoś problem dzisiaj z płatnością za reklamy na facebooku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2016 Witam, ma może ktoś problem dzisiaj z płatnością za reklamy na facebooku? Płaciłem wczoraj w nocy i wszystko ok. Jakiego typu problem masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Roothek Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2016 Ok, coś z mBankiem jest. Dzwoniłem do nich to Pani powiedziała, że wszystko ok Zapłaciłem z WBK i połknęło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emesz 0 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2019 Dobry wybór jeśli chodzi o marketing na Facebooku. W tym momencie to jedno z najbardziej efektywnych narzędzi marketingowych. W internecie można znaleźć historię heńka, który dzięki m.in. dzięki facebooki odniósł sukces. Jeśli chcesz poznać historię Heńka wystarczy w przeglądarkę wpisać heniek kosi siano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emesz 0 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2019 Dobry wybór jeśli chodzi o marketing na Facebooku. W tym momencie to jedno z najbardziej efektywnych narzędzi marketingowych. W internecie można znaleźć historię heńka, który dzięki m.in. dzięki facebooki odniósł sukces. Jeśli chcesz poznać historię Heńka wystarczy w przeglądarkę wpisać heniek kosi siano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach