R@fi 64 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2016 Witam korzystam z poradnika https://linuxiarz.pl/1807/prywatny-serwer-world-of-warcraft-na-systemie-linux/ lecz na pewnym etapie wyskakuje mi błąd w postaci na screenie oznaczyłem jaką komendę wpisuje zgodną z poradnikiem ktoś mi pomoże ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dmho Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2016 zamiast z systemowym $ cmake spróbuj z $ /opt/cmake/bin/cmake -DCMAKE (...) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2016 Albo export PATH=/opt/cmake/bin:$PATH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2016 Dzieki prawie pomogło lecz jeszcze go coś boli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2016 Masz prawdopodobnie za stare GCC (masz 4.8.4) a potrzebuje 4.9.0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2016 tak o to chodzi chyba tylko jak go zainstalowac szukam u wujka ale nic nie moge odszukac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariaczi Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2016 Jaka dystrybucja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dmho Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2016 Pokaż jeszcze $ ls /opt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach