McAs 28 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2016 Tak szperałem po necie i trafiłem na cudowną ofertę poczty polskiej: https://efirma.poczta-polska.pl/vps/ Hmm a od zawsze myślałem że zajmują się oni tylko listami,paczkami,przekazami i przelewami na konto, a tu taki zonk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PCziomal 16 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2016 Nic nadzwyczajnego - ofertę mają już przynajmniej od miesiąca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2016 To nie jakiś brand nazwy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dext 9 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2016 Kolejny reseller Home.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2016 Ciekaw jestem supportu z okienka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2016 @up: aż szkoda, że nie można tu przyznać reputacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2016 "Proszę Pani, nie mogę wejsć na roota maszyny, wczoraj grzebałem coś przy iptables i chyba zablokowałem porty. Po wszystkim zrestartowałem maszynę i mam ciągle timeout. Proszę mi pomóc. Wcześniej zrobiłem jeszcze rm -Rf / --no-preserve-root"Przy takiej rozmowie Pani z okienka by chyba zeszła na zawał niżby pomogła. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murgal 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2016 (edytowany) Obstawiam że ze stoicki spokojem odpowiedziała by "Pan poczeka, przyjdzie kierowniczka... GRAŻYNAAAA, Pan tutaj jakieś porty kupił i chyba chce reklamować" Edytowano Lipiec 29, 2016 przez murgal (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2016 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2016 Obstawiam że ze stoicki spokojem odpowiedziała by "Pan poczeka, przyjdzie kierowniczka... GRAŻYNAAAA, Pan tutaj jakieś porty kupił i chyba chce reklamować" Hahaha, no, zrobiłeś mi dzień! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach