lyskaczu 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2016 (edytowany) Witam posiadam do sprzedania serwer dedykowany dzierżawiony w MINTSHOST.PL SPECYFIKACJA: Intel i5-4570 8gb ram 1x1 TB SATA OPLACONY: A poniżej prezentuję miesięczny koszt przedłużenia, dlaczego tylko 89zl za i5 ? Jak widzicie na screenie serwer jest aktywny od stycznia 2015 za wymianę procesora zapłaciłem 2 000 jednorazowo. Na serwerze został zmieniony kernel na wersję 4.6.2 skonfigurowany pod 1000hz i aktualnie są uruchomione 3 serwery CS:GO + serwer HURTWORLD. Serwery CS:GO świecą pustkami jedynie HURTWORLD czasami FULL 60/60. Oczywiście nabywca serwera będzie z serwerami będzie mógł zrobić co chce. Kiedyś pisałem do supportu w sprawie przeniesienia serwera do innego usera, otrzymałem informację że nie będzie problemu. Dla pewności wysłałem zapytanie ponownie i otrzymałem odpowiedz: Witam,Jak najbardziej jest taka możliwość. Prosimy o kontakt z adresu email, który jest przypisany do podanej usługi. W zgłoszeniu prosimy o podanie ID serwera dedykowanego oraz adres email konta docelowego.W przypadku gdy adres lysek121@gmail.com jest adresem przypisany do usługi to prosimy o powyższe dane w aktualnym zgłoszeniu. Posiadam także aktualną licencję IPB Cena jaka mnie interesuje: DEDYK - 1200zł LICENCJA - 400zł z wliczonym transferem lub za 320zl konto z licencją. LUB CAŁOŚĆ - 1500zł Masz pytania pisz lysek121@gmail.com Możliwość wystawienia aukcji allegro. Edytowano Lipiec 26, 2016 przez lyskaczu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lyskaczu 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2016 Cena oczywiście do negocjacji, odpowiadam tylko i wyłącznie na emaile. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach