Redzio 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2016 Cześć wszystkim. Od jakiegoś już czasu nosiłem się z zamiarem uruchomienia strony www gdzie będę mógł publikować swoje zdjęcia które robię na co dzień. Na co dzień zajmuję się fotografią news`ową a oprócz tego lubię czasem wyjść na miasto aby fotografować łódzką architekturę oraz wnętrza te bardziej ogólnodostępne dla wszystkich a też bardzo ładne i ciekawe. Poddaje ocenie moją stronę, będzie fajnie gdy się wam spodoba ale liczę się również z ocenami negatywnymi. Zawsze jest coś do czego można się doczepić. Lecz oceny krytyczne przyjmę ze "szkolnym" nastawieniem ponieważ będę wiedział co w niej ewentualnie poprawić itd. Adres: www.marcinjurkiewicz.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2016 To lecimy od góry. W logo dałbym jakiś czerwony akcent, np. na emblemat, bo wszystkie hovery na stronie mają jakiś tam czerwony odcień, tak strona będzie "kompletna". Coś ci się wysypało w boxie z opiniami, bo pierwszy tekst jest większy od całej reszty, to chyba nie był planowany zabieg. W zakładce Portfolio dałbym albo większą ilość wyświetlanych projektów albo stronicowanie zrobione za pomocą jQuery/JS, żeby nie ładowało kolejnej strony tylko przerzucało ją bez ładowania, chyba wiesz o co mi chodzi. No i jak masz kategorie do wyboru to póki nie najedziesz na kreski obok to nie widać co to są za kategorie, tekst powinien być chyba czerwony dla atrybutu bez hovera. W formularzach zamieniłbym buttony z niebieskiego na czerwone. No i na ostatnich dwóch podstronach stopka nie przylega do końca strony, zostaje biały pasek pod spodem. Tak ogólnie to stronka mi się bardzo podoba, minimalistyczna i czytelna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redzio 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2016 Dzięki @Artix na pewno poprawię to co podkreśliłeś. Dziękuje za cenne uwagi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach