Kamil Szymański 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2016 Czyżby coś w SixWishList leżało? Moje forum od kilku, jak nie kilkunastu minut leży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protoplasta 25 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2016 (edytowany) Też ktoś ma ostatni backup z 14 lipca? wtedy serwer nie mógł się z bazą połączyć i się obawiam trochę o dane, szkoda że dopiero teraz to zauważyłem Edit: Fałszywy alarm, jestem ślepy. BTW mam nadzieję że przy okazji pojawi się PHP 7.0 Edytowano Lipiec 24, 2016 przez protoplasta (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protoplasta 25 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2016 Już wszystko działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2016 Hej Ogólnie jest coś takiego jak wsparcie techniczne. Ale wracając do tematu wszystko jest już w jak najlepszym porządku. Problem dotyczył wymiany ruchu po HTTP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2016 Hej Ogólnie jest coś takiego jak wsparcie techniczne. Ale wracając do tematu wszystko jest już w jak najlepszym porządku. Problem dotyczył wymiany ruchu po HTTP. Jeszcze się nie przyzwyczaiłeś do supportu via forum wht? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2016 Też ktoś ma ostatni backup z 14 lipca? wtedy serwer nie mógł się z bazą połączyć i się obawiam trochę o dane, szkoda że dopiero teraz to zauważyłem Edit: Fałszywy alarm, jestem ślepy. BTW mam nadzieję że przy okazji pojawi się PHP 7.0 Backup w przypadku problemu zapisze dane lokalnie a kolejna próbę system podniesie po około 40 minutach i umieści ją zdalnie razem z pozostałymi z poprzednich dni o ile funkcja jest uruchomiona. Jak nie jest wystarczy to zgłosić. Jeszcze się nie przyzwyczaiłeś do supportu via forum wht? Hm, wiesz od czasu kiedy kori że tak powiem poszedł cisza i spokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach