Revv 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2016 Dzień dobry,poszukuję osoby która potrafi napisać bota który będzie wysyłał i odbierał skiny z cs:go. Ponadto potrzebna też będzie umiejętność napisania całej strony.Wszystkie funkcje, szczegóły itd. podaje na mailu: revosaidpl@gmail.com - tutaj proszę się kontaktować.Ps. jeżeli potrafisz tylko napisać bota to również się dogadamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2016 "W przypadku poszukiwania zleceniobiorcy wymagana jest podana cena, która użytkownik jest gotów zapłacić za usługę." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2016 znam gościa co ma gotowca ruletke csgo mozna tam wplacac i wyplacac skiny, napisz priv jak jesteś zainteresowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2016 Dzień dobry, poszukuję osoby która potrafi napisać bota który będzie wysyłał i odbierał skiny z cs:go. Ponadto potrzebna też będzie umiejętność napisania całej strony. Wszystkie funkcje, szczegóły itd. podaje na mailu: revosaidpl@gmail.com - tutaj proszę się kontaktować. Ps. jeżeli potrafisz tylko napisać bota to również się dogadamy. znam gościa co ma gotowca ruletke csgo mozna tam wplacac i wyplacac skiny, napisz priv jak jesteś zainteresowany Czytaj dokładnie. Poza tym nie wiem czy jest sens inwestować w nowe takie skrypty gdyż valve będzie to blokować. Są również płatne wersje, które wyjdą taniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Revv 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2016 Czytaj dokładnie. Poza tym nie wiem czy jest sens inwestować w nowe takie skrypty gdyż valve będzie to blokować. Są również płatne wersje, które wyjdą taniej. Valve będzie blokować strony hazardowe, ja nie zakładam strony hazardowej. "Są również płatne wersje", co dokładnie masz tutaj na myśli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2016 Chodziło mi o strony typu ruletka że są wersje płatne. Płacisz chyba 15 dolców i masz lifetime + bota. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach