murgal 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2016 (edytowany) Cześć, Sprzedam 6 dysków SAS HUS724020ALS640 (2 TB, 6GB/s, 7200rpm), dyski NOWE, z pełną gwarancją, w oryginalnych foliach, prosto od Comset SA (superstorage.pl) Kupiłem po 595zł netto, sprzedam za 500zł netto. Wystawiam FV. Kupiłem je lecz plany się zmieniły i musiałem kupić 4TB, a i w mojej macierzy były SATA. A nie mogę zwrócić, bo kupowałem na firmę. Edytowano Lipiec 21, 2016 przez murgal (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariaczi Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2016 A odstąpienie od umowy? Masz chyba normalnie 14 dni na to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2016 firma/firma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murgal 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2016 (edytowany) Niestety nie mam, firma/firma. Dyski na gwarancji do 2020-11-27 Edytowano Lipiec 22, 2016 przez murgal (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2016 fakt B2B jest posrane, przecież firma też może zmienić zdanie... pytałeś czy możesz wymienić na coś innego? zazwyczaj się zgadzają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murgal 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2016 Nie ma mowy, podobno sprowadzili je specjalnie dla mnie itd... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murgal 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2016 Zostały 2 sztuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mcbarlo 61 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2016 fakt B2B jest posrane, przecież firma też może zmienić zdanie... pytałeś czy możesz wymienić na coś innego? zazwyczaj się zgadzają IMHO posrane jest to całe prawo konsumenckie, które robi z ludzi niedorozwojów. Jak się na coś decydujesz to bierzesz to na klatę? Jak zrobisz dziecko to też stwierdzisz, że się jednak rozmyśliłeś? Jak obie strony się na coś dogadają (np. zwrot) to ok, a jakiekolwiek regulacje w tym temacie tworzą patologie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murgal 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2016 mcbarlo, jak dyski ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mcbarlo 61 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2016 Położyłem na regale i leżą. Jutro mają przyjść do mnie Samsungi SM863 i będę składał całość do kupy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murgal 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2016 Odświeżam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murgal 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2016 Ref. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murgal 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2016 Nowa cena - 400zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murgal 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2016 http://allegro.pl/dysk-hgst-2-tb-2tb-sas-hus724020als640-hitachi-new-i6448328801.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach