ori0n 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2016 Witam wszystkich. Mam vps'a i nie jestem zbyt mocno zorientowany w tym temacie. Vps był konfigurowany według poradnika na stronie howtoforge.com. Debian 7, ISPConfig, Apache itp. Po aktualizacji Apacza lub php nie mogę dostać się do phpmyadmin, otrzymuję komunikat "internal server error". Miło by było, gdyby ktoś spróbował łopatologicznie udzielić pomocy i porady "zielonemu". pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolej 58 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2016 Dlaczego Debian 7, skoro już 8.5 jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
likufanele 77 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2016 A co masz w logach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GT_Lukasz 20 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2016 To nie APACHE2 tylko PHP ci się wywalił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tb3.pl 11 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2016 Bez logów apache nie jesteśmy w stanie nic stwierdzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hemi 20 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2016 Bez logów apache i php to możemy co najwyżej powróżyć ze szklanej kuli . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
master.tilk 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2016 a php kolego jaki komunikat daje wykonaj cat /var/log/messege z tego co wiem to ispconfig loguje wszystko z poziomu panelu zerkniesz i wiesz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach