kuzer 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2016 Witam, Mam problem z poprawnym działaniem Cloudflare - połowa osób nie może wejść na stronę. Mając internet z UPC nie mam problemu z wejściem na stronę po przekierowaniu DNS, jednak już z telefonu(Play) wejść nie mogę, otrzymując komunikat: Nie udało się znaleźć adresu DNS serwera wdas.pl. ERR_NAME_NOT_RESOLVED Cloudflare skonfigurowałem wczoraj wieczorem(domena .pl). Mam inną stronę podpięta pod Cloudflare(domena .com) i problemu takiego nie mam. W takim wypadku muszę poczekać na pełne skonfigurowanie przez Cloudflare, czy problem jest z innego powodu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fizyda 34 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2016 Serwery dns aktualizują się do 48h, w praktyce najczęściej w ciągu 24h. Poczekaj. Swoją drogą co to za adres serwera dns? Jest to dns cf? Jeśli nie to znasz odpowiedź - niezaktualizowane serwery dns dla Twojej domeny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2016 www.whatismydns.net Sprawdź jak tu odpowiada Twoja domena. Jeśli prawidłowo podpiąłeś pod CF, powinieneś widzieć po dwa adresy IP dla każdej z lokalizacji z listy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach