Fizyda 34 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2016 Co będzie wydajniejsze i bezpieczniejsze mod_fastcgi czy mod_proxy_fcgi do połączenia Apache z PHP-FPM? Na Apache używam mpm_event. Z tego co udało mi się wczytać to proxy_fcgi jest jakby następcą dla fastcgi. Teoretycznie wydajniejsze, w praktyce ktoś sprawdzał? Tak wiem nginx, ale ja nie o tym tutaj chcę pisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2016 Druga opcja. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fizyda 34 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2016 Druga opcja. Jakieś uzasadnienie? Nie że się czepiam czy jakaś ironia lub sarkazm bo potwierdziłeś moje przypuszczenia, ale jednak lubię wiedzieć czemu coś jest takie a nie inne . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lazy 33 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2016 Jakieś uzasadnienie? Nie że się czepiam czy jakaś ironia lub sarkazm bo potwierdziłeś moje przypuszczenia, ale jednak lubię wiedzieć czemu coś jest takie a nie inne . jeden z waznejszych powodow to mod_proxy_fcgi jest normalnie rozwijany mod_fastcgi od wielu wielu lat juz nie 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fizyda 34 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2016 jeden z waznejszych powodow to mod_proxy_fcgi jest normalnie rozwijany mod_fastcgi od wielu wielu lat juz nie Wszystko w temacie, serdeczne dzięki bo nie zwróciłem na to uwagi. Jutro dam ci + do reputacji bo na dziś wyczerpałem limit. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2016 (edytowany) "Z Warszawy do Gdańska na piechotę czy rowerem? Z tego co udało mi się wyczytać rowerem szybciej, a w praktyce ktoś sprawdzał? Tak wiem, że można pociągiem, ale ja nie o tym tutaj chcę pisać" No OK. Edytowano Lipiec 15, 2016 przez Archi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach