Redzio 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2016 Cześć, dziś pojawił mi się problem dokładnie chodzi o to że nie mogę jako administrator zamknąć jakiegokolwiek tematu ani usunąć. Nie wiem co jest grane, może ktoś z Was będzie wiedział dlaczego być może ktoś z was miał takie problem. Dodam że dziś o godzinie 10.00 zamknąłem jeden temat a teraz nie mogę. Na innym stylu (prosilver2) mogę a na Mobber nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2016 Masz odpowiedź: problem po stronie szablonu - błąd w kodzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redzio 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2016 Masz odpowiedź: problem po stronie szablonu - błąd w kodzie. Ale tak nagle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2016 Nie instalowałeś czegoś dodatkowego (plugin)? Nie modyfikowałeś kodu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redzio 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2016 (edytowany) Zmieniłem styl na nowy i również nie mogę zamknąć tematów. EDIT Okazało się że wina leży hmm po stronie popup bo ten panel zarządzania moderacją jest właśnie w wyskakującym okienku. Jeśli kliknę w pokaż w nowej karcie to bez problemu zamknę/usunę itd. Edytowano Lipiec 14, 2016 przez Redzio (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redzio 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2016 Przepraszam że piszę post pod postem ale nie mam opcji Edytuj. Problem rozwiązany - problem tkwił w modyfikacji SEO URLS widocznie się gryzło. Myślę że temat do zamknięcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach