Elmando 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2016 (edytowany) Witam. Mam zamiar stworzyć pewnego rodzaju "menu" aktualizowane automatycznie, już po części jest zrobione. (nie to nie to co na tym obrazku) Wyglądać mniej więcej będzie tak jak na załączonym obrazku.Oczywiście nie ma problemu z samym stworzeniem wyglądu, czy funkcjonalności tego.Problem tkwi w tym, że nie bardzo wiem w jaki sposób zrobić by te "menu" aktualizowało się samoczynnie po dodaniu nowego wpisu (każdy z tych kwadratów to obraz przenoszący do danego artykułu,strzałka to przejście do kolejnych 3).Nowsze wpisy na początku, te starsze dalej.Robienie tego ręcznie za każdym razem to trochę udręka, czy istnieje jakiś prosty sposób? Edytowano Lipiec 12, 2016 przez Elmando (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kbck 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2016 Mało informacji... Wystarczy jeden select, ale z treści postu wnioskuję, że używasz jakiegoś CMS. Ale jakiego? Jeżeli nie to wybierasz artykuły z bazy i pętlą w pehapie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elmando 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2016 Właśnie nie używam żadnego CMSa. Wszystko tworzone jest ręcznie (kod,bazy).Niestety jeśli chodzi o bazy to biednie to wygląda z moją znajomością. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach