Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2016 Witam, Mam do sprzedania router DGT FG4. Obsługuje sieci VDSL (np. Neostradę). Router jest w pełni sprawny, spisywał się świetnie przy połączeniu 80 Mbit. http://olx.pl/oferta/router-vdsl2-dgt-fg4-neostrada-wi-fi-802-11n-gigabit-lan-voip-CID99-IDgw1SL.html Posiada 2 złącza VoIP, 4x gigabit ethernet, złącze VDSL (telefoniczne RJ-11), USB do połączenia drukarki lub pamięci masowej, a także łączność bezprzewodową 802.11 b/g/n. W zestawie: - Router - Oryginalny zasilacz - 2 przewody do LAN - Przewód telefoniczny RJ-11 - Mikrofiltr Możliwa wysyłka kurierem (dopłata 15 zł). Cena: 150zł Jakby ktoś chciał przez Allegro - jest taka możliwość, o ile kupujący zgodzi się na pokrycie prowizji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2016 Jest max 100zł wart. Kupiłem taki sam w dobrym stanie z całym zestawem za 70zł. P.S. bardzo fajnie pracuje jako bridge pod mikrotika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JakubC 43 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2016 Jest max 100zł wart. Kupiłem taki sam w dobrym stanie z całym zestawem za 70zł. Nie przyczepiłbym się tutaj do ceny bo sprzęt idzie w takiej cenie w jakiej ktoś go chce kupić ale czy aby na pewno 4x gigabit? dwie "degiety" które obsługuję mają 2x gigabit 2x 100Mbit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2016 To jest chyba zależne od wersji. Z tego co wiem są ze 3 wersje albo i więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach