Redzio 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2016 Witam. Chciałbym poddać ocenie moje forum rowerowe. Istnieje od 1 kwietnia jak dotąd dorobiłem się 74 userów, mam nadzieję że forum się rozrośnie. Wiem że na bank doczepicie się do logo, od razu piszę że logo za jakiś czas zostanie zmienione. Co ponad to planuje jeszcze kilka modyfikacji wyglądu, zobaczymy jak to będzie ale jak na razie proszę o ocenę forum. www.bikelodz.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolej 58 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2016 Jak dla mnie wygląd jest okej. Jedynie co do logo doczepię się, że nie ma polskich znaków. Jeżeli zaczniesz działać na terenie Łodzi bardziej aktywnie to będziesz miał dużo użytkowników Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redzio 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2016 Cały czas kombinuje jak by tutaj bardziej bujnąć forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spoofy Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2016 Za moich czasów to na pasażu Schillera, w ostatni piątek miesiąca organizowana była masa krytyczna co krzyczała "Dwa koła dobrze! Cztery koła źle!" albo "Miasto dla rowerów! Nie dla samochodów!" Może warto by się skumać z nimi, hmm? Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
borabora 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2016 ja osobiści nie przepadak za szablonami forum na całą szerokość monitora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redzio 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2016 Za moich czasów to na pasażu Schillera, w ostatni piątek miesiąca organizowana była masa krytyczna co krzyczała "Dwa koła dobrze! Cztery koła źle!" albo "Miasto dla rowerów! Nie dla samochodów!" Może warto by się skumać z nimi, hmm? Pozdrawiam. Masy już w Łodzi nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spoofy Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2016 Masy już w Łodzi nie ma. A to widzisz Mówiłem że "za moich czasów" Ale to nie problem - wyjdź z 3-4 ma osobami na rowerach na pietrynę, zainwestuj w ulotki i pogadaj z rowerzystami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redzio 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2016 A to widzisz Mówiłem że "za moich czasów" Ale to nie problem - wyjdź z 3-4 ma osobami na rowerach na pietrynę, zainwestuj w ulotki i pogadaj z rowerzystami Mmmmm powiem tak, współpracujemy już z dwoma sklepami Gold Sport oraz Be-Bike i kilkoma lokalnymi zapaleńcami jak m.in. Cyklomaniacy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach