Grzegorzz 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2016 Witam, Do tej pory korzystałem (i na razie korzystam) z usług kei.pl. Moje serwisy nie są ogromne, ani nie generują dużego ruchu. Niestety, jest ich kilka i kei.pl separację serwisów obsługuje dopiero od platform wirtualnych (min. 70zł miesiąc). Szukam hostingu, gdzie roczny abonament będzie mieścił się w granicach 400zł (na te za 40zł nawet nie patrzę), będzie stabilny jak kei.pl, ale będzie miał separację serwisów. Czy ktoś coś fajnego zna? Wymagane funkcje: PHP, brak wyżyłowanych ograniczeń (czyli bez limitu 30s i koniec, a raczej na zasadzie wyliczania procesora referencyjnego), separacja serwisów, wiele kont FTP. Preferowane: SSH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lord101 18 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2016 Najlepszym rozwiązaniem będzie serwer VPS z DirectAdmin lub jakiś pakiet reseller, gdzie 1 domena to będzie 1 konto. Ewentualnie open_basedir w php, a o to możesz sobie w każdej firmie hostingowego poprosić. (prawie ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2016 Najlepszym rozwiązaniem będzie nasz Hosting Reseller, gdzie masz możliwość oddzielenia każdego serwisu osobno. http://pl.mzone.uk/reseller/basic Główne zalety: - Panel DirectAdmin - Monitoring 24/7 - Support 24/7 - Polska Lokalizacja - Kopia zapasowa co 24h, co 7 dni oraz co 30 dni dla każdego konta - Miły i zawsze pomocny support - Wykresy i tabele obciążeń za ostatnie 365 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
home.pl 10 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2016 Zważywszy na fakt, że zależy Ci na separacji kilku serwisów proponuję naszą ofertę Wordpress Hosting SSD w wariancie standardowym - https://home.pl/wordpress-hosting . W pierwszym roku możesz skorzystać z obowiązującej promocji z niższą ceną. Odnowienie w cenie 640 zł netto, więc w jakimś stopniu przez 2 lata zapłacisz mniej więcej tyle ile wynosi budżet. Standardowa cena może budzić co prawda Twoje wątpliwości, ale w pakiecie otrzymujesz parametry, które zapewnią komfortowe korzystanie ze stron: Pojemność -20 GB SSD MaxCGI - 12 MaxCPU - 90 sek Pamięć - 380 MB PHP 7 - w standardzie Dodatkowo warto uzbroić w nieco szybszy serwer i zapewnić sobie spokój na wypadek skoków oglądalności. Na serwerze możesz umieścić do 5 stron opartych na MySQL, a także nielimitowaną liczbę stron statycznych (na bazie PHP/HTML). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WJackson79 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2016 A co myślisz o SERWER XEN-1 firmy USDC? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
devon 50 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2016 (edytowany) A co myślisz o SERWER XEN-1 firmy USDC? Umiesz czytać ? Słaby ten spam. Autor postu poszukuje hostingu zarządzanego a ty polecasz VPS bez zarządzania. VPS + samodzielna instalacja DA nie jest rozwiązaniem idealnym tak jak wielu się wydaje, ponieważ system trzeba zabezpieczyć, skonfigurować, monitorować. Do autora tematu, poszukaj ofert reseller i weź okres próby jeżeli zależy ci na izolacji kont. mzone.uk i home.pl ci jakaś ofertę już podesłało. 1 to konto reseller, home odradzam, nawet przy dobrej optymalizacji skryptów łatwo wejść w 503 więc uważam że jednak mają trochę "wyżyłowane limity". Zbierz sobie ofertę kont reseller, porównaj limity bezpieczeństwa i wtedy coś doradzimy Edytowano Wrzesień 9, 2016 przez devon (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FireHost.pl&e-Cast.pl 11 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2016 Dowolny pakiet reseller z naszej oferty: https://firehost.pl/cart.php?gid=2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mondziu 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2016 Bierz pod uwagę jeszcze Hekko. Pod względem cenowym i jakościowym. Najlepiej odpalić na miesiąc i na tej podstawie sobie porównać działanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zertas 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2016 Ja mam home.pl i jestem zadowolony chociaż ostatnio ceny podnieśli i co raz drożej się robi niestety.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariaczi Zgłoś post Napisano Październik 24, 2016 Zerknij na oferty: hitme.pl, mydevil.net, sprintdatacenter.pl (kolejność alfabetyczna). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Falownik 0 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2016 Zerknij na oferty: hitme.pl, mydevil.net, sprintdatacenter.pl (kolejność alfabetyczna). Pierwszego i ostatniego nie znam. Środkowy nie polecam. Mimo możliwości jakie niesie Direct Admin zainstalowany na nim, serwery są mało stabilne i wujek G w WMT wyrzuca mi, że witryna jest niedostępna. Kilkukrotnie musiałem interweniować (niestety emailowo bo panowie nie podają nr. telefonu). Dla mnie firma odpada. Obecnie od 3 miesięcy testuje JCHost. Na razie ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2016 Pierwszego i ostatniego nie znam. Środkowy nie polecam. Mimo możliwości jakie niesie Direct Admin zainstalowany na nim, serwery są mało stabilne i wujek G w WMT wyrzuca mi, że witryna jest niedostępna. Kilkukrotnie musiałem interweniować (niestety emailowo bo panowie nie podają nr. telefonu). Dla mnie firma odpada. Obecnie od 3 miesięcy testuje JCHost. Na razie ok. Dobra szeptanka. MyDevil i DirectAdmin.. a frytek Wam nie dosyłali? 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2016 Pewnie chodziło mu o coś innego, tylko tak karkołomnie to napisał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariaczi Zgłoś post Napisano Październik 28, 2016 mydevil korzysta najprawdopodobniej z autorskiego panelu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
innyhosting.pl 0 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2016 Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą hostingu reseller. Cena za hosting od 10 zł miesięcznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach