gucek012 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2016 Witam serdecznie, Zakupiłem niedawno domenę radiobeat.pl ponieważ chciałem na niej postawić drobne radio internetowe, niestety plany się nie powiodły a domena została i chciałbym ją tanio sprzedać, nazwa według mnie jest atrakcyjna. Cena podstawowa 150zł. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2016 Zakupiłem niedawno domenę....reszty nie czytam. Domena warta ceny rejestracji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gucek012 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2016 Aktualizacja, domena już za 50zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mezir 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2016 Co w niej takiego fajnego, że na tyle cenisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gucek012 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2016 @Mezir 50zł to chyba nie tak dużo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2016 Biorąc pod uwagę, że warta jest 12 zł? Nieco. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gucek012 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2016 Dobra, jeżeli ktoś potrzebuje, sprzedam domenę za 20zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
satimon 0 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2016 (edytowany) Cena domeny jest zawsze bardzo subiektywna. Może warto spróbować wycenić adres na aftermarket.pl jest to bardzo specyficzny rodzaj wyceny, bo dokonywanej przez kilkunastu użytkowników internetu. Dlatego jest to bardzo miarodajna ocena i może się okazać, że sprzedasz ją za dużo więcej. Inną opcją jest wystawienie domeny na aukcji. Ustalasz cenę początkową i czekasz aż ktoś wygra licytację. Edytowano Listopad 3, 2016 przez satimon (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach