Cameleon 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2016 Włamano mi się w jakiś sposób na serwer, w rezultacie serwer zaczął rozsyłać spam i trafiłem na RBL'e. Potrzebuję dobrą firmę która mogła by znaleźć przyczynę. Z mojej strony jestem w stanie udzielić wszelkich informacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2016 Na 99% to przez dziurawy skrypt. Skontaktuj się z sys-com.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2016 Zapraszam na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2016 Zapraszam do nas. Kontakt PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2016 Nie lepiej wysłać swoją ofertę via te "PW" niż spamować forum ? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fizyda 34 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2016 Nie lepiej wysłać swoją ofertę via te "PW" niż spamować forum ? Myślę że oferty poszły na pw, a post to tylko reklama dla ewentualnych odwiedzających w przyszłości, nie będą musieli zakładać tematu tylko od razu będą wiedzieli do kogo pisać . 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach