VenoxSkC 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2016 Witam bo zgłupiałem jak mam skonfigurowac zoho z freednsami . ? SCreeny : https://scr.hu/erzBp4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ittw 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2016 wygląda spoko $ dig +noall +answer MX uven0xa.pl uven0xa.pl. 21599 IN MX 10 mx.zoho.com. uven0xa.pl. 21599 IN MX 20 mx2.zoho.com. dodaj jeszcze SPF v=spf1 mx include:zoho.com ~all jako rekord TXT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenoxSkC 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2016 (edytowany) Bo ten szajs po 24h nadal nie chcial trybić A co do txt nie mam tej opcji . Edytowano Lipiec 5, 2016 przez VenoxSkC (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ittw 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2016 to użyj OVH do trzymania strefy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenoxSkC 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2016 Uzyje ovh ale nie moge tam podpiąć zoho . Tylko Przekierowanie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ittw 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2016 na ovh masz pełny dostęp do strefy DNS - przekierowanie to tylko domyślna konfiguracja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr GRD 608 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2016 freedns.42.pl oferuje Ci możliwość zarządzania rekordami TXT. Zajrzyj do ustawień użytkownika i włącz co potrzebujesz - SOA, TTL, IPv6 (AAAA), TXT, SRV. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach