itmartin 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2016 Witam; Przez jakiś czas 'bawiłem' się w sprzedaż sklepów internetowych ( głównie na opencart ) na brytyjskim ebay. Jakies dochody z tego były, nie powalające. Z każdym sklepem szedł w parze hosting 2GB za 10GBP rocznie. Jest tez kilka droższych kont (19,90GBP/rok) Nie mam juz więcej czasu ani ochoty na prowadzenie tego dalej. Może komus się przydadzą tacy klienci? Nie jest to oferta sprzedaży ale raczej przejęcia tych klientów. Wiekszość z nich powinna przedłużać swoje konta w tym roku, duzo z nich zrezygnuje ale jak ktoś potrafi to może ich równiez zatrzymać i niekoniecznie po takiej niskiej cenie. To są klienci tylko anglojęzyczni z wyjątkiem dwóch polskich kont. Mam równiez czasami zapytania o webdesign albo inne usługi (SEO) pochodzące od tej bazy klientów. Oczywiście jak ktoś to bierze to przeniesienie serwisów po jego stronie. Głównie Opencart 1,5,x lub 2,x i Wodpress. Wszytko jest na cPanel. Mam whmcs więc jak ktoś chce jakis raport to udostepnię. Ospowiem na każde pytanie Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spoofy Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2016 Nadal aktualne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2016 Zapraszam do kontaktu z nami na pw .... Sent from my iPad using Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
itmartin 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2016 niestety poszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach