HotNow 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2006 witam prosze napisać którą firme polecacie jakie macie doświadczenia ja wacham sie miedzy http://keyweb.de/rdsserver/rdrs-start.shtml - ze wzgledu na transfer (napewno jest nielimitowany??) a http://netdirekt.de/c/cms/front_content.ph...32&idcat=33 serwer chce przeznaczyć na jeden serwer shoutcast więc jeśli w keyweb jest nielimitowany transfer mysle ze oferta wygrywa ale jak u nich jest z zamówieniami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michał Roguski 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2006 Nie ma czegoś takiego jak nielimitowany transfer (poszukaj o tym na forum). Ja na Twoim miejscu wybrałbym Netdirekt.de, ponieważ jest to zaufana firma (poszukaj na forum opinii o tym hostingu). Pozdrawiam, Michał Roguski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2006 nielimitowany transfer zapewne znaczy w tym wypadku, że nie ograniczja ilości danych jakie możesz przepchnac przez ta maszynę ( czyli na oko jakies 300-500GB jak nie mniej). Ja jednak też sugerowałbym sprawdzone netdirekt.de Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2006 Już bez przesady z tymi 300-500 GB. Jeśli miałby być to serwer do downloadu, provider ma sensowne rury i brak ograniczeń na sesje a dyski i kontrolery w maszynie "matce" nie są z demobilu to spokojnie można przesłać kilka.. TB w miesiącu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2006 a co jeśli caly serwer jest z demobilu? sam mam takie "coś" w polsce;) tyle ze ramu 2 x wiecej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2006 VPSow raczej nie stawia sie na serwerach z demobilu a raczej czyms w rodzaju Dual Opteron/Dual Xeon z co najmniej RAIDem w Serial ATA . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2006 Zgodnie z 1 pytaniem - ja bym polecal NetDIRECT - korzystam juz hmmm pare dobrych miesiecy, ostatnio przeszedlem na lepsza maszyne tez w netdirect i jestem bardzo zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach