??? 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2016 Potrzebuję konwertera z hdmi do vga, znalazlem cos za 15zł http://allegro.pl/adapter-konwerter-z-hdmi-do-vga-kabel-dsub-fv-wwa-i5787177698.html da radę takie coś? czy kupić jakiś markowy? może ktoś coś posiada i poleci? ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2016 Raczej nie zadziała. Polecam zakup nowego monitorka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desavil 88 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2016 (edytowany) Jakby to nie działało, to raczej by czegoś takiego nie produkowali, fakt z jakością może być różnie, ale działać powinno. Na aukcji masz w formach dostawy "Allegro Polecony InPost", który oferuje darmowy ewentualny zwrot, więc jak się nie sprawdzi możesz bez niczego w ciągu 14 dni zwrócić (i za zwrot nie musisz płacić), a sprzedający ma obowiązek zwrócić Ci całą wpłaconą kwotę, łącznie z wysyłką, więc niczego nie tracisz. Edytowano Czerwiec 30, 2016 przez Desavil (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2016 Oczywiście, że zadziała. Kiedyś takie konwertery kupowałem dla żeby spiąć laptopa z hdmi z rzutnikiem i wszytko działało jak należy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylver74 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2016 Działą ale jakość faktycznie jest słaba, pod raspberry pi spełniało swoje zadanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
??? 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2016 Czyli lepiej kupić monitor pod HDMI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#Gremsonkowy# 9 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2016 @??? Jeśli nie chcesz wydawać kasy na nowy monitor to oczywiście zakup owy konwerter w końcu 15 zł a np 600 to dość duza różnica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
??? 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2016 (edytowany) Lipa coś jest... jak by nie wykrywało monitora bo nie da sie rozdzielczosci zmienić.. zmienialem te ekrany ale na kazdym blokada i nie pokazuje monitora tam podłączyłem jeszcze raz i zadziałało, pewnie nie doinstalował czegoś, jakość minimalnie wydaje sie na gorszą. // tak jak by kolory były jaśniejsze Edytowano Lipiec 4, 2016 przez ??? (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vjdj 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2016 (edytowany) Wziąłeś ostatecznie ten z linku podanego w pierwszym poście? Edytowano Lipiec 4, 2016 przez vjdj (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
??? 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2016 @vjdj tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
??? 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2016 (edytowany) A takie coś? dodam, ze jak mam podlaczony ten adapter niżej pod dvi-d i do monitora d-sub to działa Edytowano Lipiec 9, 2016 przez ??? (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
??? 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2016 poczytałem i to nie zadziała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach