Kyosha 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2016 Witam. Na moim adresie IP super rewards nie ma, kiedy zaś zmienie na jakiekolwiek IP ze stanów bądź też z UK to IP jest zablokowane. Ostatnio próbowałem sprawdzić, czy IP mojego VPS'a udostępni mi podgląd super rewards i niestety również było zablokowane. Czy jest jeszcze jakakolwiek możliwość korzystania z super rewards (zdobywanie waluty premium w grach za wypełnianie ankiet). pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kyosha 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2016 ref Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
??? 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2016 Przez VPN próbowałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kyosha 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2016 Przez VPN próbowałeś? tak, niestety wszystkie jakie próbowałem są zablokowane :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2016 To może jakiś VPS i konfiguracja proxy/VPN ze własnym zakresie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach