Apache24 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2016 (edytowany) Szukam darmowego hostingu VPS. Może być na systemy: Linux , Ubuntu , Ubuntu Server , Windows , Apache , PHP , MySQL ________________________________________________________________________ UWAGA!!! Jest napisane że darmowy hosting nie płatny lub tani więc proszę się tego trzymać! W tym temacie nie powinno być ofert nawet tak tanich np. 1 zł za rok Prosił bym O NIE DODAWANIE PROPOZYCJI serwerów VPS z darmowym Trail ma być za darmo bez próbnych itp. ______________________________________________________________________________________________________ Edytowano Czerwiec 25, 2016 przez Apache24 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2016 (edytowany) http://gratisvps.net/vpswindows.html http://gratisvps.net/vpslinux.html zapomniałem dodać że to jest na okres 6 miesięcy, inne oferty są tylko na adresie IPv6 dlatego nie podałem frytek dodatkowo nie dają niestety Edytowano Czerwiec 25, 2016 przez SiXwishlist (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2016 Gdzie mogę pobrać system Apache lub PHP? 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2016 Ja bym poprosił system MySQL, czy jest on kompatybilny tylko z komputerami klasy SQL czy np. PC również mogą być? 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2016 https://youtu.be/9zycbtSO098?t=40s Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2016 W sumie się cieszę, że zaczęły się wakacje. Dla mnie zapowiadał się nudny okres, a tu jednak zdziwko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lindsey 19 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2016 System PHP naszego rodaka https://polakpotrafi.pl/projekt/polski-webowy-system-operacyjny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2016 Zainteresował mnie ten system oparty na PHP, z informacji znalezionych w Googlach że jest o wiele szybszy niż ApacheOS czy Linux, Debian, Ubuntu etc. Możesz podzielić się wrażeniami z korzystania PHPOS? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2016 Jak już jesteśmy takimi purystami, to zwrócę uwagę na to, że autor napisał "system", nie "system operacyjny" 1. «układ elementów mający określoną strukturę i stanowiący logicznie uporządkowaną całość» 2. «zespół wielu urządzeń, dróg, przewodów itp., funkcjonujących jako całość» Czy Apache, PHP i MySQL można nazwać systemami? W skład tych trzech rozwiązań wchodzą moduły, które tworzą całość - więc to podchodzi pod pierwszą definicję słowa "system"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JakubC 43 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2016 temat wakacyjny nr2. Vpsy już chyba po 10 zł są jak rodzice nie dają to sprzedać butelki albo do pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Strikerr 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2016 https://www.cloudrino.net/ USA root@test:~# uptime 06:51:28 up 234 days, 8:15, 1 user, load average: 0.00, 0.00, 0.00 root@test:~# cat /proc/cpuinfo processor : 0 vendor_id : GenuineIntel cpu family : 6 model : 26 model name : Intel(R) Xeon(R) CPU L5520 @ 2.27GHz stepping : 5 microcode : 25 cpu MHz : 2267.000 cache size : 8192 KB physical id : 0 siblings : 8 core id : 0 cpu cores : 4 apicid : 0 initial apicid : 0 fpu : yes fpu_exception : yes cpuid level : 11 wp : yes flags : fpu vme de pse tsc msr pae mce cx8 apic sep mtrr pge mca cmov pat pse36 clflush dts acpi mmx fxsr sse sse2 ss ht tm pbe syscall nx rdtscp lm c onstant_tsc arch_perfmon pebs bts rep_good xtopology nonstop_tsc aperfmperf pni dtes64 monitor ds_cpl vmx est tm2 ssse3 cx16 xtpr pdcm dca sse4_1 sse4_2 popcnt lahf_lm ida dtherm tpr_shadow vnmi flexpriority ept vpid bogomips : 4533.55 clflush size : 64 cache_alignment : 64 address sizes : 40 bits physical, 48 bits virtual power management: root@test:~# free -m total used free shared buffers cached Mem: 512 294 217 119 0 247 -/+ buffers/cache: 46 465 Swap: 0 0 0 http://vpsbit.com/free-vps.php LT server@test:~$ uptime 13:44:41 up 198 days, 13:02, 1 user, load average: 0.00, 0.01, 0.05 server@test:~$ cat /proc/cpuinfo processor : 0 vendor_id : GenuineIntel cpu family : 6 model : 60 model name : Intel(R) Core(TM) i7-4790 CPU @ 3.60GHz stepping : 3 microcode : 0x1a cpu MHz : 3600.032 cache size : 8192 KB physical id : 0 siblings : 1 core id : 0 cpu cores : 1 apicid : 0 initial apicid : 0 fpu : yes fpu_exception : yes cpuid level : 13 wp : yes flags : fpu vme de pse tsc msr pae mce cx8 apic sep mtrr pge mca cmov pat clflush mmx fxsr sse sse2 syscall nx rdtscp lm constant_tsc rep_good nopl pn i pclmulqdq ssse3 cx16 sse4_1 sse4_2 x2apic popcnt tsc_deadline_timer aes f16c r drand hypervisor lahf_lm fsgsbase smep erms bogomips : 7200.06 clflush size : 64 cache_alignment : 64 address sizes : 39 bits physical, 48 bits virtual power management: server@test:~$ free -m total used free shared buffers cached Mem: 472 429 43 0 130 183 -/+ buffers/cache: 114 358 Swap: 90 16 74 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Apache24 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2016 mogą być wszystkie systemy operacyjne Powiązane z: Linux , Ubuntu , Ubuntu Server , Windows , Apache , PHP , MySQL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr GRD 608 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2016 Panowie wytknęli Ci ironicznie, że Apache, PHP i MySQL to nie są systemy operacyjne. Na większości VPSów te trzy rzeczy będziesz sobie instalował samodzielnie według uznania (choć istnieją też chyba preinstalowane "gotowce"). Po wpisaniu w Google chociażby frazy "free VPS" znajdziesz trochę ofert. Tutaj większość osób będzie wspominać o gimnazjalistach rozpoczynających swoje wakacyjne przygody. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vjdj 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2016 (edytowany) Aruba za 4 zł, na kupon promocyjny i masz za darmo na 10 miesięcy jak dobrze pamiętam. Wiem, że polecam płatne ale to masz 8zł na wakacje. A nikt Ci nie da tak naprawdę za darmo, albo będziesz czekał i miną Ci wakacje i nie dostaniesz. Edytowano Czerwiec 26, 2016 przez vjdj (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Apache24 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2016 Nie muszą być "Gotowce" Apache umiem sobie zainstalować Tylko aby był serwer VPS może być pusty sam mogę zainstalować apache itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lindsey 19 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2016 Ja rozumiem, że ktoś może nie mieć pieniędzy, ale przy obecnych cenach VPS'ów to jest trochę śmieszne, teraz VPS'a można mieć za SMS / lub 4zł aruba. Jeszcze trochę i będą szukać dedyków za free .... ech co się stało z tym rynkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2016 Ja rozumiem, że ktoś może nie mieć pieniędzy, ale przy obecnych cenach VPS'ów to jest trochę śmieszne, teraz VPS'a można mieć za SMS / lub 4zł aruba. Jeszcze trochę i będą szukać dedyków za free .... ech co się stało z tym rynkiem Za free nie, ale już są tematy że za %. Jak by chciał Polską lokalizacje to kupuje się na rynku 0.4 przelicznik wplny MH i za 50zł masz na rok serwer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Apache24 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2016 Mogą być serwery VPS płatne SMS-em do 15 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2016 Firma: SurvivalCraft inc. Skoro prowadzisz firmę myślę, że masz środki na hosting WWW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2016 Poproś rodziców o przelew, naprawdę.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JakubC 43 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2016 Poproś rodziców o przelew, naprawdę..Wystarczy, że płacą za telefon Mogą być serwery VPS płatne SMS-em do 15 zł 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Apache24 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2016 mam środki tylko chcę aby wyszło to jak najtaniej i ekonomiczniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2016 mam środki tylko chcę aby wyszło to jak najtaniej i ekonomiczniej Nie chcę wdawać się w szeroką polemikę, lecz płacenie za pomocą SMS jest najmniej ekonomiczne. Wpłaty na konto dokonasz np. na poczcie czy choćby w zielonym płazie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2016 I nawet w banku jak nie masz nawet konta zdaje się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JakubC 43 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2016 mam środki tylko chcę aby wyszło to jak najtaniej i ekonomiczniej seriously, znajdź ziomeczka który ma więcej niż 16 lat i ma konto easy w mbanku daj mu 4 zł i niech Ci opłaci Arubę albo coś innego :> Jak płatność smsem ma być ekonomiczniejsza? Zeby mi dac 15 zł w smsach musiałbyś wydać z 60 zł z vatami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach