Bambus 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2016 (edytowany) Szukam osoby która poprawi skrypt wyszukiwarki mp3, w tym momencie skrypt jest napisany w oparciu o wrzuta lecz chcę go przerobić pod wyszukiwanie i pobieranie danych z youtube. Do tej pory skrypt działał na zasadzie że pobierał wyniki z wrzuta zapisywał je w bazie danych, tak samo wyszukane piosenki zapisywał w bazie jako nowe podstrony, na podstronie z piosenką dostępny był player i możliwość pobierania. Chcę aby to wszystko działało tak jak do tej pory tylko w oparciu o serwis youtube. Dodatkowo jeśli zainteresowana osoba chciała by wprowadzić swoje dodatkowe usprawnienia/optymalizację jestem jak najbardziej skłonny dopłacić dodatkowy $. Więcej info na PW Edytowano Czerwiec 23, 2016 przez Bambus (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2016 Sprawdź sobie regulamin działu "Giełda". należy wpisać kwotę jaką jesteś w stanie zapłacić za zlecenie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amo 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2016 Pisz na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach