marcinek2207 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2016 Witam, wykonam strony internetowe/ wizytówki na skrypcie Wordpress Termin realizacji 24h. Cena: 199zł Kontakt: marcinek22071@o2.pl http://allegro.pl/strona-internetowa-www-responsywna-cms-polecam-i6288051131.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lindsey 19 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2016 słabo to wygląda przerabiasz gotowce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2016 słabo to wygląda przerabiasz gotowce masz rację, za 199 zł powinien tworzyć dla każdego klienta unikalny szablon i co pewnie jest oczywiste na autorskim CMSie Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lindsey 19 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2016 ja rozumiem wolny rynek itp. ale przez takich właśnie "profesjonalistów" jak się mówi klientowi 1500zł netto za autorski CMS to wybucha śmiechem i mówi " bo na allegro jest za 100-200zł " ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2016 ja rozumiem wolny rynek itp. ale przez takich właśnie "profesjonalistów" jak się mówi klientowi 1500zł netto za autorski CMS to wybucha śmiechem i mówi " bo na allegro jest za 100-200zł " ... Autorski? Czemu nie Treść w bazie mysql, w index.php wyświetlanie zawartości bazy + formularz dodawania / edycji treści Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2016 ja rozumiem wolny rynek itp. ale przez takich właśnie "profesjonalistów" jak się mówi klientowi 1500zł netto za autorski CMS to wybucha śmiechem i mówi " bo na allegro jest za 100-200zł " ... "Witam, W takim razie zachęcam do skorzystania z oferty z Allegro. Ja/My poczekamy, naszą ofertę Pan(i) zna. Pozdrawiam, Lindsey" Skopiuj, wklejaj. Wrócą... szybciuteńko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2016 Jeszcze pamiętajcie o +500 za to że żydził Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach