mmmm21 98 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2016 Poszukuje serwera vpn z czeskim ip, tak aby można było obejrzeć mecze na stronie http://www.ceskatelevize.cz/sport/zive-vysilani/ Potrzebuje na okres miesiąca (euro2016), czy któraś z firm dysponuje takim rozwiązaniem. Użytek tylko i wyłącznie osobisty. Koszt maksymalnie 30zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2016 Weź sobie VPS z Aruba Cloud za 4zł i zainstaluj openvpn czy println (gui) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mmmm21 98 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2016 Pytanie tylko czy Aruba przydzieli mi ip czeskie czy włoskie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2016 Wybierasz sobie DC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2016 To różnie z tym jest. Mam dwa VPSy tam. Niemcy - Geo IP Niemcy Francja - Geo IP Włochy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2016 To różnie z tym jest. Mam dwa VPSy tam. Niemcy - Geo IP Niemcy Francja - Geo IP Włochy Po jakimś czasie (około 3 tyg) RIPE widzi już poprawnie lokalizację IP - ale czasami trwa to bardzo długo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2016 Wiesz co mam ten vps ze 2 miesiące. 14:38:05 up 61 days Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2016 Dokładnie też mam vps w aruba na testy w lokalizacji Francja a geo pokazuje Włochy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tb3.pl 11 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2016 Znajomy mieszkający w UK testował dostęp do NC+ Online przez OVH z IP oznaczonym jako lokalizacja PL (wg OVH) - nie przeszło, dopiero serwer zakupiony w PL zagadał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vcr 0 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2016 Jeśli nadal aktualne mogę udostępnić Ci VPN na czeskim serwerze. Jak coś to pisz PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2016 Znajomy mieszkający w UK testował dostęp do NC+ Online przez OVH z IP oznaczonym jako lokalizacja PL (wg OVH) - nie przeszło, dopiero serwer zakupiony w PL zagadał Obstawiam, że te większe, bardziej znane firmy hostingowe wycinają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach