Webkit 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2016 Szukam VPS z Windows 7 (albo odpowiednik Windows Server) Mniej więcej 2GHz (jeden procesor), 2GB RAM, ~20GB HDD/SSD (Windows + moje rzeczy). Dobre połączenie (poniżej 150ms pingu, 10Mbps w tą i wew tą jest okej). VPS musi uruchomić i działać na aplikacje używających DirectX 9, DirectX 11 i OpenGL. Muszę posiadać możliwość płacenia poprzez Ukash albo PaySafeCard albo inną metodą (tylko nie PayPal) (mieszkam za granicą). Chciałbym użyć tego VPS do botowania swojego konta na League of Legends. Dobrze jeżeli serwer by działał 24/7 choć botować tak mocno nie będę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2016 Hej, myślę, że oferta webh.pl powinna Ci się spodobać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariaczi Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2016 w7 po instalacji zajmuje chyba około 16GB... jak mnie pamięć nie myli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Webkit 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2016 w7 po instalacji zajmuje chyba około 16GB... jak mnie pamięć nie myli. Myli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2016 Komputer, na którym ma zostać zainstalowany system Windows 7, musi spełniać następujące wymagania: Procesor 1 GHz lub szybszy, 32-bitowy (x86) lub 64-bitowy (x64)* 1 GB pamięci RAM (dla wersji 32-bitowej) lub 2 GB pamięci RAM (dla wersji 64-bitowej) 16 GB miejsca na dysku twardym (dla wersji 32-bitowej) lub 20 GB (dla wersji 64-bitowej) Może tyle nie zajmować, ale potrzebuje do optymalnej pracy. U mnie na komputerze do pracy katalog Windows zajmuje 24GB. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2016 WYDAJE mi się, że jeśli nie weźmiesz VPS z kartą graficzną (przez pci passtrough) to nie będziesz miał dx i opengl... Musisz chyba uderzać np. w amazon gdzie możesz wziąć vps z grafiką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2016 https://www.vmware.com/support/ws5/doc/ws_vidsound_d3d_enabling_guestos.html Na ESXi nie działa to to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PCziomal 16 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2016 Zapraszam do nas System operacyjny możesz zainstalować z własnego pliku .iso Link do oferty: MCTB.PL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach