adifpll 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2016 Witam, tak jak w temacie mam dość specyficzny problem otóż na vps mam kilka vhostów ( forum, sklep, cron, itp) dziś od rana próbuje zainstalować mybb ale cały czas mam ten sam komunikat Serwer xxxx nie może teraz obsłużyć tego żądania. HTTP ERROR 500 <VirtualHost *:80> ServerAdmin webmaster@localhost ServerName forum.domena.pl DocumentRoot "/var/www/forum" <Directory "/var/www/forum"> Options Indexes FollowSymLinks AllowOverride All Order allow,deny Allow from all </Directory> </VirtualHost> Z tego co widzę to plik htaccess nie działa ;/ mod_rewrite mam włączone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tb3.pl 11 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2016 Dlaczego zakładasz że to wina .htaccess i mod_rewrite? A w error_log coś widać? display_errors masz na On a error_reporting na E_ALL? MyBB wymaga też PHP w wersji minimum 5.2 ale zakładam że niższego nie masz ;-) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adifpll 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2016 (edytowany) Z error logów jest pusto jest to fresh copy mybb nawet na stronę instalacji nie mogę się dostać ;/ moja wersja php to 5.4.45 nie mam już koncepcji w czym jest problem EDIT: dziękuje za pomoc brakowało mi modułu : expires Edytowano Czerwiec 9, 2016 przez adifpll (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach