filip_b 19 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2016 Witam Jak w temacie, zakupiliśmy mały prosty serwerek T130 z Windows Server 2012 R2 Foundation W zestawie nie ma nośnika z systemem operacyjnym a potrzebujemy system przeinstalować. Potrzebuję wskazówki gdzie owe iso z systemem mógłbym zdobyć, support della podesłał mi linki do strony https://msdn.microsoft.com/pl-pl/pl-pl/subscriptions/downloads/hh442898.aspx ale niestety nie mogę nic pobrać ponieważ nie mam subskrypcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolej 58 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2016 Próbowałeś wprowadzać klucz do W2012 tam na stronie? Musisz mieć konto Microsoft i założyć profil w tym linku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filip_b 19 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2016 Próbowałeś wprowadzać klucz do W2012 tam na stronie? Musisz mieć konto Microsoft i założyć profil w tym linku. Powiem szczerze że nie próbowałem, sprawdzę to jutro rano. Po rozmowie z człowiekiem z Della okazało się że wspaniałomyślnie wyślą nam nośnik z systemem a po 10 minutach dostałem list przewozowy także nawet jeśli się nie uda to płytka będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SterownikPLC 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2016 Właśnie miałem to pisać. Zwykle firmy dysponują taką opcją, przy HP nie ma problemu z niczym. Dzwonisz i dostajesz całe oprogramowanie narzędziowe i system za frajer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach