Desavil 88 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2016 Witam. Już któryś raz obserwuję od kilku dni, że po napisaniu tematu na tym forum, nie mam do niego dostępu po kilkunastu minutach. Tak jakby, mój adres IP był blokowany przez serwer WHT (o czym świadczy też tracert, bo kończy się zaraz przed serwerem). Obecnie nie mam dostępu do WHT ze standardowego łącza, bo adres jest prawdopodobnie zablokowany. Przed chwilą próbując wejść przez proxy i po odświeżeniu kilka razy strony WHT w proxy, nastąpił ten sam efekt, skorzystałem więc z drugiego proxy i sytuacja identyczna. Przypuszczam więc, że są ustawione zbyt restrykcyjne limity req per ip? Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2016 Możliwe, że coś CSF świruje bo już miałem sygnał, że ktoś zrobił kilkaset połączeń z IP co nie miało miejsca i został wycięty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desavil 88 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2016 Już się na szczęście moje IP odblokowało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koroner1 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2016 a moje dalej zablokowane grrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2016 a moje dalej zablokowane grrrr Bez informacji jakie to IP to niewiele mogę sprawdzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2016 Bez informacji jakie to IP to niewiele mogę sprawdzić. Pewnie bana wyrwał, to kolejne SEO badziewne konto. A przynajmniej tak wygląda i zapowiada, gdzieś posty natłuc trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2016 Zwłaszcza po linku do viagry w jego profilu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach