David73 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2006 mam małego resellera w USA ale niestety nie mam w statystykach statystyk AWSTATS czy można to doinstalować jakoś łatwo ? wiem że ja tego nie mogę zrobić ale z adminem jest naprawdę świetny kontakt i wystarczyło by mu to przesłać a by pewnie doinstalował te statystyki tylko pytanie gdzie je zdobyć do cPanelu 10.8.2 relase 119 Mam dostęp do SHELL-a może ja sam bym mógł to doinstalować ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MacRusher 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2006 a na pewno masz tą funkcje odblokowaną dla pakietu? WHM --> Packages --> Feature Manager --> Default/lub coś podobnego/lub zestaw dla danego pakietu --> Awstats Stats Jeśli by tego tam nie było to po prostu zgłoś się do tego admina, on już powinien wiedzieć co dalej zrobić PS. Mogłeś to podpiąć pod poprzedni temat ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
David73 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2006 w WHM --> Packages --> Feature Manager nic nie miałem ale dodałem default i nadal jest to samo... z ciekawości w default wyłączyłem jakąś opcję i zapisałem a w cPanelu nic się nie zmieniło... napisałem do admina i może coś załatwi, świetny kontakt z adminem przez MSN niemal 24H :] ale tyle że po angielsku... trzeba jakoś sobie radzić z english translator heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach