Akalis3 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2016 Zlecę przeniesienie serwisu opartego o joomla. Serwis w nazwa.pl a chcę go przenieść na host w hekko.pl.Prosze o oferty na maila z informacjami:1. cena 2. czas potrzebny do realizacji zlecenia 3. przyklady stron przeniesionych/zarządzanych w oparciu o joomla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2016 Napisz do supportu Hekko. Myślę że za darmo Ci to zrobią skoro przechodzisz na ich usługę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dawidryba11 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2016 Akeeba Backup i sam lecisz. Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artur Pajkert 39 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2016 @Akalis3 - Napisz proszę maila na biuro@hekko.pl z opisem co tam jest do przeniesienia, ile danych, jakieś ewentualne szczególne uwagi do migracji i spróbujemy Ci to przenieść bez dodatkowych opłat (o ile nie ma tam jakiś szczególnych uwarunkowań utrudniających tą operację), żebyś nie musiał żadnych zewnętrznych specjalistów szukać. Hekko istnieje po to, żebyś był zadowolony, tylko napisz w mailu, że to prośba o pomoc w przeniesieniu w nawiązaniu do rozmowy z WHT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach