PCziomal 16 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2016 (edytowany) Witam,czy byłby ktoś zainteresowany wynajmem dedyka w SLDC po taniości na kilka miesięcy? Za 170 zł miesięcznie (lub 160 zł przy płatności minimum na 3msc z góry) mogę załatwić:CPU: AMD FX-8350 (8x 4GHz)RAM: 24 GBHDD: 2x 2TBŁącze: 100 Mbps (10TB transferu) IPv4: 10 sztuk Do tego na życzenie KVM od SLDC. Nie chcę się go pozbywać, bo kiedyś może się jeszcze przydać, a po prostu aktualnie nie będę miał dla niego zastosowania. Cena uważam rozsądna ( na pewno o pare dyszek niższa niż na stronie ) Mogę go spokojnie dla kogoś wynająć choćby na jeden miesiąc (choć przy "płatności z góry" raczej nie na dłużej niż pół roku) Od razu mówię, że nie chcę go przekazywać dożywotnio - po prostu szkoda mi się go pozbyć i szukam dla niego tymczasowego właściciela. Ewentualnie czy chcielibyście może jakieś kontenery lub VPSy po kosztach proporcjonalnych sprzęt/cena podana wyżej? Pozdrawiam. Edytowano Czerwiec 2, 2016 przez PCziomal (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach