laki19851 0 Zgłoś post Napisano Maj 29, 2016 Witajcie, Ktoś może powiedzieć jak pozbyć się błędu: This IP is being shared among many domains. To view the domain you are looking for, simply enter the domain name in the location bar of your web browser. Prowadzę 3 domeny od ponad roku i pierwszy raz spotkałem się z takim błędem. Domeny raz działają, raz wyrzucają taki błąd. Nic nie zmieniałem w DNSach ani w ustawieniach serwera. Mam nadzieję że temat dodałem w dobrej kategorii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lord101 18 Zgłoś post Napisano Maj 29, 2016 To jest komunikat z serwera www, jak masz ustawione vhosty dla tych domen ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 29, 2016 VHost nie załapał. Sprawdź czy DNSy masz skierowane na serwer hostingu ewentualnie ustawi sobie IP i adres domeny w pliku hosts windowsa i sprawdź czy się wyświetla poprawnie. Jak dopiero dodałeś domenę to zapewne musisz poczekać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach