Emil. 2 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2016 Witajcie,Dużo ludzi piszę, że domena jest warta "tyle ile kupujący jest wstanie zapłacić", tak to jest oczywiste.Aczkolwiek od jakiej ceny startować aby człowieka nie przestraszyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2016 12 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emil. 2 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2016 12 zł. Za tyle sam ceniłbyś swoją domenę, swój pomysł? Gratuluję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2016 Generalnie Archi dobrze napisał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 28, 2016 Za tyle sam ceniłbyś swoją domenę, swój pomysł? Gratuluję Jeżeli swój pomysł to sprzedajesz domenę z projektem a nie samą domenę. Obecnie przy takiej ilości różnych końcówek czy nawet kombinacji można zarejestrować nową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2016 Za tyle sam ceniłbyś swoją domenę, swój pomysł? Gratuluję Nie, za tyle bym wycenił twoją domenę bez contentu, bo jest to sama nazwa. A jak nie odróżniasz wyceny domeny od wyceny serwisu to już nie mój problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emil. 2 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2016 Nie, za tyle bym wycenił twoją domenę bez contentu, bo jest to sama nazwa. A jak nie odróżniasz wyceny domeny od wyceny serwisu to już nie mój problem. Właśnie, napisałem proszę ja Ciebie domenę a nie serwis. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolej 58 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2016 12 zł. Chyba zapomniałeś o , między 1 i 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2016 Właśnie, napisałem proszę ja Ciebie domenę a nie serwis. Po tonie posta wnioskuję, że jednak musisz zacząć od złotówki i na allegro, bo negocjacje i zderzenie z rzeczywistością może być bardzo ciężkie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach