Emil. 2 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2016 http://olx.pl/oferta/zabij-pl-oraz-wordlive-pl-na-sprzedaz-CID619-IDfOKgf.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fizyda 34 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2016 Mniej więcej ile za jaką domenę oczekujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emil. 2 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2016 Mniej więcej ile za jaką domenę oczekujesz? Napisz proszę na Priv swą ofertę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fizyda 34 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2016 Napisz proszę na Priv swą ofertę Zacznę od 20zł za domenę, a ile Ty oczekujesz? Ja się nie pytam dla jaj tylko dlatego, że nie wiem czy Twoje oczekiwania są w moim zasięgu. Nie pytam za ile minimum je chcesz sprzedać, tylko ile byś chciał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emil. 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2016 Zacznę od 20zł za domenę, a ile Ty oczekujesz? Ja się nie pytam dla jaj tylko dlatego, że nie wiem czy Twoje oczekiwania są w moim zasięgu. Nie pytam za ile minimum je chcesz sprzedać, tylko ile byś chciał. po 70zł za sztukę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolina_k 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2016 Nadal domena zabij.pl jest do sprzedazy? Była bym zainteresowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emil. 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2016 Nadal domena zabij.pl jest do sprzedazy? Była bym zainteresowana. Tak, oczywiście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emil. 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2016 Domena Zabij.pl oraz Wordlive.pl zostaną przeniesione do aftermarket.pl gdzie można wyeliminować cenę lub kupić domenę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach