t9omek 0 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2016 Witam, czy istnieje możliwość wysyłki SMS z telefonu za pomocą komputera ? Chodzi mi o jakiś program dzięki któremu będę mógł się połączyć z telefonem i wysyłać sms "normalnie z karty sim" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2016 Zależy jaki telefon, nie lepiej bramka SMS albo modem GSM? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
t9omek 0 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2016 Mam do dyspozycji jakiegoś samsunga "bez systemu", BB Q10 i telefon w windows phone. Czy chodzi ci o taki modem do internetu ? zależy mi aby odbiorca wiedział od kogo otrzymał sms (widział numer) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2016 Tak, modem co HSDPA, lte czy Edge. Bez problemu wysyłają i odbierają wiadomości tekstowe. Na debianie jest w repo program do jego obsługi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
t9omek 0 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2016 Ja zostanę z okienkami, ale dzięki za pomoc spróbuje z tym modemem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2016 Mightytext Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
t9omek 0 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2016 Mightytext Z tego co wiem on tylko obsługuje Androida więc odpada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2016 Faktycznie, nie doczytałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dfgg 0 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2016 gammu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Maj 26, 2016 Dla Samsungów to SideSync. Podłączasz do komputera, uruchamiasz program i sterujesz telefonem za pomocą myszki i klawiatury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 27, 2016 gammu-smsd obsługuje większośc telefonów, połączenia bt,usb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach