demilio 0 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2016 Witam używam programu do gier na VPS i wszystko jest ok ale jak używam proxy to ping rośnie czy można założyć drugi serwer VPS i zrobić jakaś pule IP i przez ten serwer się łączyć?? ( coś na zasadzie PROXY) chodzi o to ze jeżeli były by to serwery z tej samej firmy PING byłby niższy ( tak myślę) tylko czy można takie coś zrobić??? ewentualnie proszę i jakieś propozycje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2016 Tak, można.Jakie proxy masz na myśli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
demilio 0 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2016 teraz kupuje myprivateproxy -- normalnie mam ping z serwera VPS 4ms a po PROXY wychodzi 40-60-180 jak mozna to rozwiazac?? nie znam sie technicznie jak to ugryźć --- nie jestem specem w tych sprawach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2016 MyPrivateProxy to jakieś SOCKS proxy? Jeśli tak, to możesz kupić kolejny serwer VPS z kilkoma adresami IP lub do obecnego dokupić adresów i postawić takie proxy:http://www.catonmat.net/blog/linux-socks5-proxy/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach