Emil. 2 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2016 Witajcie, Mam pytanie, czy warto robić jakiś serwis z domeną która jest wyżej? (Zabij.pl) A jeśli to jaki i o czym? Czekam na Wasze cenne sugestie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2016 O wyrafinowanych morderstwach : D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emil. 2 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2016 (edytowany) Myślałem także aby zrobić forum ogólnie-tematyczneZabij insektyZabij nudęZabij itp. O wyrafinowanych morderstwach : D Ten pomysł nie jest zły. Edytowano Maj 18, 2016 przez Emil. (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2016 O metodach zabijania ; D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emil. 2 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2016 O metodach zabijania ; D Praktyki mogą uczniowie zacząć od Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Maj 18, 2016 A może coś na wzór bezużytecznej wiedzy/kwejka z opisami najtragiczniejszych, najśmieszniejszych, najokrutniejszych morderstw w historii? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2016 zapij.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emil. 2 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2016 zapij.pl wybacz, zagryzam tylko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2016 Może taki OLX ze zleceniami zabójstw? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Maj 18, 2016 To ja już nawet wiem na kogo będą pierwsze dwa zlecenia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emil. 2 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2016 To ja już nawet wiem na kogo będą pierwsze dwa zlecenia :D Dam rabat nawet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2016 To ja już nawet wiem na kogo będą pierwsze dwa zlecenia :D ale o forumowiczach nie mowisz ? ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Maj 19, 2016 Mówię o nas dwóch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 19, 2016 Mówię o nas dwóch ale o forumowiczach nie mowisz ? ;> Chcecie szybko czy powoli bo nie wiem czy nóż ostrzyć dalej czy nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2016 Proxy na onion? https://zaufanatrzeciastrona.pl/post/jak-naprawde-dziala-serwis-zabojcow-do-wynajecia-w-darknecie/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emil. 2 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2016 Chcecie szybko czy powoli bo nie wiem czy nóż ostrzyć dalej czy nie Konta premium będą wyznaczać śmierć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach