Aoggr 0 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2016 (edytowany) Uwaga wynajmę piwnicę z osobnym wejściem , grube ściany , mocno wpuszczona w ziemię, Ogrodzony budynek, zamieszkany.. Podłączenie interrnetowe x2 500 MBit światłowodu , oraz podłączenie awaryjne DSL ... PS zajmuje się informatyką znam się na serwisie tych urządzeń ... Proszę pisać na priv aoggr@op.pl dodane : Lokalizacja środek Polski ok. Konina , dodam że zasilanie budynku to siła z umową na 30 KW... Tego warsztatu nie ma dawno:) Edytowano Maj 13, 2016 przez Aoggr (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2016 Podaj choć lokalizację, bo taki post nie zachęca, a dwa, że nie daje łatwo wyszukać ewentualnego miejsca za pomocą wyszukiwarek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aoggr 0 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2016 Ok Środek Polski ok. Konina , dodam że zasilanie budynku to siła z umową na warsztat spawaliniczy 30 KW... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2016 A spawanie też ma tam miejsce? Bo jeśli tak, to szum jest niemały. Masz podłogę techniczną, klimatyzację, upsy, agregat, BGP? Ja nie jestem zainteresowany, ale odpowiedzi na te pytania ułatwią innym podjęcie ewentualnej współpracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aoggr 0 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2016 Warsztatu dawno nie ma ... Myślę że jest to dobra lokalizacja dla firm z potrzebą poufności danych , czyli 1 mocny komputer . pracownicy na pulpitach zdalnych, alarm i księga wejść to oczywiste oraz niespodzianka mam studnię pełną wody mogą zalać piwnice w kilka minut pełne bezpieczeństwo ... polecam ps. bardziej przydatne umiejętności utrzymania i archiwizacji się przydadzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Maj 13, 2016 niespodzianka mam studnię pełną wody mogą zalać piwnice w kilka minut pełne bezpieczeństwo ... polecam hahah no nie mogę Przeniosłem do piaskownicy ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aoggr 0 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2016 (edytowany) Studnia nie robi wrażenia? w Poznaniu serwy stoją przy browarze też można je zalać ...to taki prywatny przeciw ludzki firewall ... Najważniejsze że ktoś jednoosobowo bierze odpowiedzialność za Dane ... to takie teraz czasy ... Edytowano Maj 13, 2016 przez Aoggr (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach