Frogotten 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2006 Poszukuje konta na stronę www.radomiak.info. Wymagania to: ~ min. 1 gb powierzchni ~ 150 gb transferu miesięcznego ~ php, mysql ~ cPanel / direct admin / etc. Koszta nie są sperecyzowane. W ofercie prosze podac koszt miesięczny oraz roczny, oraz dlugosc ewentualnego okresu testowego. Podpowiem jedynie: obecnie strona zuzywa okolo 120 gb transferu miesiecznie, wiec jesli jestes resellerem - nie pisz nawet. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frogotten 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2006 aha, jeśli ktoś mi wysyłał oferte na wiadomosc prywatną na forum, to mogła ona nie dojsc, poniewaz mialem zapelnioną skrzynkę - teraz wszystko już jest dobrze... ^^" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2006 Skontaktuj się z jor.pl - pewny, solidny hosting (mam kilka stron u nich), co do supportu to można być pewnym. Z tego co wiem, bez trudu można ugadać konto indywidualne, świetny kontakt z administracją. No i serwer w Polsce już praktycznie:) Jak masz jakieś pytania dot. jor to wal na PW:) Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2006 Konto Reseller 10GB / 150GB Pojemność : 10 GB Transfer : 150 GB Panel : Cpanel/WHM Panel : RVskin Darmowe Skrypty : Fantastico Promocja : 50 % zniżki z 130 zł [ 65 zł netto miesięcznie ] Serwery w Niemczech Okres testowy 3 dni Więcej pakietów Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach