sleo 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2016 Hey, Mam pytanie odnoście limitu miejsca w Google Apps bez limitu miejsca i z usługą Vault. Na stronie https://apps.google.com/intx/pl/pricing.html piszą:Nieograniczona ilość miejsca na dane (lub 1 TB na użytkownika, jeśli liczba użytkowników nie przekracza 5) Mam obecnie 2 użytkowników, czyli każdy powinien mieć 1TB. Będąc w Gmailu klikam na dole w Zarządzaj i zostaje przekierowany na stronę https://www.google.com/settings/storage?hl=pl, a na niej informacja, że Każdy w domenie master.pl ma nieograniczoną ilość miejsca na dane. Ktoś się z tym spotkał? Która informacja od Google jest prawdziwa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz D 2 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2016 Cześć, już Ci tłumaczę, Unlimited będziesz miał wtedy, gdy będziesz miał 5 i więcej użytkowników Jestem o tym przekonany, bo tą usługą się zajmuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sleo 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2016 Rozumiem, ale to nie zmienia faktu, że mam sprzeczne informacje od Google. Może mają jakiś błąd i mam Unlimited już teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz D 2 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2016 Cytując Twój tekst Nieograniczona ilość miejsca na dane (lub 1 TB na użytkownika, jeśli liczba użytkowników nie przekracza 5)Tutaj też masz odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sleo 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2016 Cytując Twój tekst Nieograniczona ilość miejsca na dane (lub 1 TB na użytkownika, jeśli liczba użytkowników nie przekracza 5) Tutaj też masz odpowiedź Ja to doskonale rozumiem. Chodzi oto, że mam 2 użytkowników i według Google mam Unlimited, a nie powinienem mieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz D 2 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2016 To jeśli masz tak to tylko się cieszyć Nigdy się z takim przypadkiem nie spotkałem Zrób proszę screena jak jesteś na Google Drive i w lewym dolnym rogu masz wykorzystanie.Udanego,Mateusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sleo 0 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2016 Tam mam informację: 645 MB w użyciu. Jak na nią najadę, to pokazuję się dymek, a w nim informacja z podziałem na Gmail, Dysk i Zdjęcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach