klaudusia 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2016 Chciałabym abyście ocenili moje forum http://gamemania.pl ogólnie całość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PCziomal 16 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2016 Taki design trochę z przed kilku lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudusia 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2016 Muszę ogarnąć coś lepszego, myślę nad zrobieniem animate z ipb ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolej 58 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2016 To wszystko co masz w tym designie było modne za czasów php By Przemo. + za MyBB, szybkość ładowania. - za linki (Google nie ładnie je widzi), za design. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudusia 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2016 (edytowany) racje macie ze stylem, biorę się do roboty i zrobie animate ;p a co do linków to o co Ci chodzi? ;d Edytowano Maj 11, 2016 przez klaudusia (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
borabora 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2016 np: forumdisplay.php?fid=38 zmienia się jedynie parametr fid. poczytaj o zagadnieniu pod dziwnym hasłem "przyjazne linki" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudusia 0 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2016 okej, Dziękuję za pomoc ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2016 Proponuję dać pod logo trochę cienia, żeby było widoczne na jaśniejszych elementach przewijającego się backgroundu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudusia 0 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2016 przyjazne linki zrobione, nowy styl dodany mam nadzieję że lepiej wygląda niż poprzedni, choć jeszcze go muszę troszku edytować ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2016 A mnie nie posłuchałeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudusia 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2016 Posłuchałaś* jak już ;d i dodam cienia bo faktycznie na niektórych elementach to słabo widać ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redzio 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2016 Uuuuuu forum już nie ma. Hmmm forum postawione na "Pro Serwer" w sumie nie dziwie się że już go nie ma, tam to głównie dzieci zakładają sobie fora. Serwer opłacany sms-em Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach