KeeX 9 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2016 Albo mi się wydaje, albo lekko zmienił się wygląd. Jeśli nie, to tylko moje złudzenie. W każdym razie @kori, może chociaż podziel płatne na darmowe. Ewentualnie dodaj filtr - jaka cena cię interesuje? I możesz też zrobić - jaka lokalizacja serwera cię interesuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 12, 2016 Super są te ikonki po lewej. Dodaj jeszcze taki z przy płatności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2016 (edytowany) musiałem lekko pozmieniać, bo coś nie chciało pokazywać krawędzi tabeli w ie9musiałem zmienić input w komorce, na komorke klikalna i komorke z input, uprzednio nie chciał działać we wszystkich przeglądarkach, być może nie wszystko wygląda przez to dokładnie tak samo filtr po cenie był i jest, już druga osoba pyta o te lokalizację to naprawdę takie istotne? mamy globalną sieć, czy jest to ping 10 czy 50, co za różnica stronie internetowej linuxpl ping 48, http 64, sax 35/43, bizneshost 19/91, nawet przy dobrym pingu serwer bizneshost odpowiada najgorzej, a linuxpl na niemieckim serwerze radzi sobie lepiej Edytowano Maj 12, 2016 przez kori (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2016 filtr po cenie był i jest, już druga osoba pyta o te lokalizację to naprawdę takie istotne? mamy globalną sieć, czy jest to ping 10 czy 50, co za różnica stronie internetowej linuxpl ping 48, http 64, sax 35/43, bizneshost 19/91, nawet przy dobrym pingu serwer bizneshost odpowiada najgorzej, a linuxpl na niemieckim serwerze radzi sobie lepiej Tak, tylko tutaj może chodzić o np. SEO dla sklepów itp. Lepiej się pozycjonują z polskim IP niż zagranicznym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2016 (edytowany) no dobra ku... ma... zrobie ;p tylko muszę pomyśleć jak to zrobić, po już nie mieście się na szerokość w rozdziałce jakiej używam 1024x... @Kamikadze, jestem minimalistą, od grafiki jak najdalej po za tym nie wiem czy znajdę odpowiednio czytelne małe ikonki jak te z kolumny kontakt Edytowano Maj 12, 2016 przez kori (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Maj 12, 2016 no dobra ku... ma... zrobie ;p tylko muszę pomyśleć jak to zrobić, po już nie mieście się na szerokość w rozdziałce jakiej używam 1024x... @Kamikadze, jestem minimalistą, od grafiki jak najdalej po za tym nie wiem czy znajdę odpowiednio czytelne małe ikonki jak te z kolumny kontakt Wykorzystaj Font Awesome. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2016 hostlista.oga.pl?f=f Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2016 Ale nad UI to ty popracuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2016 Piszesz po polsku a uzywasz angielskich skrotow? Zdecyduj sie, wyglad strony jak sprzed 15 lat... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2016 Piszesz po polsku a uzywasz angielskich skrotow? Ja? Sorry zboczenie zawodowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2016 Nie Ty, kori, na stronie są dwie wersje językowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2016 Odradzam zaglądać w kod. Grozi atakiem serca od śmiechu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2016 Ojej no nie śmiej się z niego. Wiesz jak moja pierwsza WWW wyglądała? http://startowa.ugu.pl/ 2009 rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2016 Nie czepiam się wyglądu a jakości kodu, W3C płacze jak parsuje to "coś" koriego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2016 Mój też nie jest ładny </TR> <BR><TR ALIGN="center" VALIGN="top"> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2016 Nie czepiam się wyglądu a jakości kodu, W3C płacze jak parsuje to "coś" koriego Ważne że coś robi i mu się chce - wątpie że ty od początku byłeś pro hejt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wlodziu 49 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2016 Nie czepiam się wyglądu a jakości kodu, W3C płacze jak parsuje to "coś" koriego Żeby się czepiać o takie coś samemu nie powinno się takich błędów popełniać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2016 kolejne czachy, tym razem w automacie za domenę droższą niż 80zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2016 Na jakiej podstawie dodajesz informacje o "zbyt drogiej" domenie? Jak zakup przekracza Twoje kieszonkowe od mamy, to jest za droga? Autorski panel to też jakaś "uwaga". Rozumiem, że to hostinki gorszego sortu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2016 (edytowany) Na jakiej podstawie dodajesz informacje o "zbyt drogiej" domenie? Jak zakup przekracza Twoje kieszonkowe od mamy, to jest za droga? Autorski panel to też jakaś "uwaga". Rozumiem, że to hostinki gorszego sortu bezrobotny więc nie dziw się Edytowano Sierpień 7, 2016 przez SiXwishlist (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2016 Z tymi drogimi domenami to nawet po części można pomysł obronić. Można ostrzec potencjalnych użytkowników żeby jednak nie pakowali się w mega drogie domeny za stówę co rok skoro można taniej. Tylko jeśli bez czachy mają być różne ciekawe zjawiska oferujące domeny za SMS czy takie które mają taniej niż w OVH to może jednak lepiej nie bronic takiego pomysłu.. Autorski panel w niczym nie jest gorszy od DA/cPanel/PLESK. Może nie różnią się dzisiaj jedne od drugich to zawsze jest coś innego, często lepszego, wydajniejszego czy bezpieczniejszego. Nie twierdzę że w/w panele są dziurawe i lipne. Po prostu jest inaczej Autor tematu mógł zrobić w końcu coś sensownego w życiu, jednakże szansy nie wykorzystał. Cała ta hostlista może i na starcie szału nie robiła to można było to powoli rozbudowywać, udoskonalać, ulepszać, upiększać etc. Niestety autor wolał zrobić z tego klinikę leczenia swoich kompleksów i musi dopieprzać każdej firmie w jakiś sposób. Szkoda bo taka rozbudowana przeglądarka ofert firm z tego forum przydałaby się zarówno dla nowych jak i starych użytkowników. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2016 (edytowany) Zrezygnowałem z czach do domen za dużo ich było, a w końcu miało to być jednak bardziej zestawienie cen, przy hostingach zbyt drogich też czach nie stawiałem,użytkownik sam ma sobie wyszukać i sam zdecydować. A ma do tego pola by wpisać maksymalną akceptowalną wartość. Autorski panel to największe zło: - problemy z przenośnością - brakujące opcje - wymóg uczenia się czegoś na nowo co do pozostających czach: tak, niektóre nie są obiektywne, jednak do tej pory te firmy sprawy nie załatwiły przy okazji został skorygowany bug sortowania backup @Pokuć, jesteś męczącym trolem na tym forum, twoje zdanie mam kompletnie w d... Edytowano Sierpień 8, 2016 przez kori (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TTL 5 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2017 Odkopujesz stary temat, zamykam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach